Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paprykowy rosołek z makaronem ryżowym

2.0
(10)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

skrzydełka 3-4 szt
por 1/2 szt
papryka czerwona 2-3 szt
cebula 1 szt
papryczka chili 1/2-2 szt
makaron ryżowy 10-15 dag
czosnek 2-3 ząbki
pietruszka zielona 1/2 peczka
Kucharek przyprawa do potraw

Przepis i sposób przygotowania na: Paprykowy rosołek z makaronem ryżowym

Obgotowujemy skrzydełka- ściągamy z wywaru piane.
Paparyke kroimy w paseczki, a resztę warzyw drobno siekamy- dodajemy do wywaru.
Gotujemy do miękkości.
Przyprawiamy.
Pod koniec gotowania wrzucamy makaron.
Podajemy z posiekana zielona pietruszka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paula191919 18.02.2015 20:56
oj jak ładnie wygląda:D:D aż bym zjadła taki rosołek.
romanrafal
romanrafal 28.01.2015 15:59
bardzo smaczny
Krystyna32 03.11.2013 09:45
apetyczny !
Rybciia 21.10.2013 08:14
mi smakuje :-)
Katarzyna/kate1980 12.10.2013 22:23
ja też takiej nie jadałam przepis wart wypróbowania
Ania321 11.10.2013 18:21
takiej zupy jeszcze nie jadłam, bardzo smacznie się zapowiada :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak