Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paprykowe łódeczki z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 szt
kukurydza w puszce 1/2 szt
papryka żółta 3 szt
tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
pieprz
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Paprykowe łódeczki z tuńczykiem

Tuńczyka wyciągamy z puszki i lekko odcedzamy na sicie z nadmiaru oleju. Kukurydze także odcedzamy i mieszamy z tuńczykiem . Dodajemy posiekana cebule . Mieszamy doprawiamy pieprzem . Papryki zółte myjemy i kroimy w łódeczki . Na każdą paprykę nakąłdamy farsz .Ozdabiamy koperkiem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agaK. 24.07.2012 12:18
fajne
octo 24.07.2012 10:55
no szybko się robi i na pewno smaczne
iwa643 24.07.2012 07:38
Polecam na letnie przyjęcia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak