Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paprykarz z cielęciny

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso cielęce z łopatki 700 g
mąka
masło
cebule 2
bulion 200 ml
śmietana 100 ml
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżeczka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Paprykarz z cielęciny

Mięso pokrój w kostkę,oprósz mąką mięso i podsmaż na maśle,cebulę posiekaj dodaj do mięsa i zeszklij.Podlej bulionem,przypraw papryką i dus godzinę na małym ogniu ,dodaj śmietanę,dosól i dus 10 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak