Przepis i sposób przygotowania na: Papryka nadziewana ryżem, filetem i gruszką na winie
Kroki postępowania
W piekarniku zapiekamy ok 40 min.
papryka czerwona | 2 szt duże lub 3 małe |
cebula czerwona | 1 szt |
oliwa | 3 łyżki |
filet z kurczaka | 1 szt mała ok 150g |
gruszka | 1 szt |
białe wino | 1/2 szkl |
ryż | 100 g |
natka pietruszki | 2 łyżki |
sól | 1/2 łyżeczki |
Kminek mielony Prymat | 2 szczypty |
chilli | 2 szczypta/ suszone płatki |
bazylia | 2 szczypta suszona |
kolendra | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: