Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka nadziewana mozzarellą i kukurydzą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 3 szt
kukurydza 1 puszka
ser mozzarella 1 kulka

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka nadziewana mozzarellą i kukurydzą

Paprykę czerwoną myjemy odcinamy górę .Usuwamy pestki ,gniazdo nasienne. Uciętą część kroimy drobno. Dodajemy kukurydzę i pokrojona mozzarellę .Solimy i doprawiamy pieprzem . Nakładamy do papryki . Wkładamy papryki do piekarnika i pieczemy aż ser się rozpuści a papryka zmięknie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agaK. 10.10.2012 23:12
pomysłowe
aginaa 10.10.2012 18:41
smaczna
Anna133 10.10.2012 14:20
też robię faszerwonaa paprykę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak