Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

papryka konserwowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ocet 1 szklanka
woda 5 szklanka
cukier 1 szklanka
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie
sól 1 łyżka
papryka 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: papryka konserwowa

Wodę z octem, cukrem i solą zagotować. Paprykę pokroić w paski, przyszykować słoiki, do każdego słoika włożyć ziele angielskie i liśc laurowy,słoiki napełnione papryką zalewamy gorącą zalewą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fictor123 09.01.2013 18:30
pycha
Patrycja25 17.12.2012 12:54
lubię
IwonaKa 17.12.2012 11:48
pycha,bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak