Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka faszerowana pastą jajeczną

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka żółta 1/2 sztuki
jajko 2 sztuki
szczypiorek 1/4 pęczka
jogurt naturalny 3 łyżki
sól 1 szczypta
Pieprz czarny ziarnisty Prymat 2 szczypty
oliwki czarne 7 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana pastą jajeczną

Z papryki wydrążyć środek z pestkami. Jajka ugotować na twardo i pokroić w drobną kostkę. Szczypiorek posiekać dość drobno. Oliwki odsączyć z nadmiaru wody i pokroić w drobną kostkę. W misce połączyć ostudzone jajka, oliwki, szczypiorek, jogurt, sól i pieprz. Całość dobrze wymieszać i faszerować paprykę pastą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

malina 18.11.2013 12:01
wygląda apetycznie
erym 08.07.2013 21:19
świetna propozycja!
Joanna23 18.04.2013 12:40
super przekąska
kanu83 28.03.2013 20:02
Takiej jeszcze nie jadłem
ALAGOR 11.01.2013 20:56
pycha
mirosława4 27.12.2012 20:16
apetyczna
Anna169Hosz 22.12.2012 23:43
Zapowiada się smacznie.
Bernadeta1 10.10.2012 14:49
super,pastą jajeczną nie jadłam
anulka69 01.10.2012 09:12
pyszna
caralajna 19.09.2012 17:20
znakomity
adelajda 15.09.2012 19:14
apetycznie i smacznie !!!!!
halina17 13.09.2012 18:34
Smaczna przekąska.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak