Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryczka

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 główka
pora 1 sztuka
ogórek kiszony 3 sztuki
papryka czerwona 1 słoiczek
pieprz
sól
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: Papryczka

Kapustę pekińską poszatkować drobno. To samo uczynić z porą. Ogórki kiszone pokroić w pół kostkę. Słoiczek z papryką odsączyć z zalewy. Paprykę wyjąć i pokroić drobno. Wszystkie składniki wymieszać razem w misce. Dodać majonez i przyprawić solą i pieprzem do smaku. Wymieszać raz jeszcze. Podawać z ziemniakami, frytkami lub z pączkami ziemniaczanymi. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

safcia 10.02.2013 12:12
ciekawy przepis tylko czemu nazwa papryczka ???

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak