Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowane naleśniki z pasztetową

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka pszenna 30 dag.
jajko 2 sztuki
woda gazowana 600 ml.
Zioła prowansalskie suszone Prymat 2 łyżki
jajko 1 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierki
olej do smazenia
Kucharek przyprawa do potraw do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowane naleśniki z pasztetową

Wodę wymieszałem z jajkiem,mąką.Dodałem zioła prowansalskie.Usmażyłem naleśniki.Posmarowałem pasztetową.Złożyłem w zamknięty rulon.Opanierowałem w rozkłóconym jajku z kucharkiem a następnie w bułce tartej.Smażyłem na rozgrzanym oleju.Można podawać z barszczykiem czerwonym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zdzisław 22.01.2014 07:52
z pasztetową nie znam takich naleśników
fotoviderek 05.07.2013 07:42
Interesujący przepis :)
dianix 29.06.2013 13:49
ciekawe połaczenie
Laila2786 22.03.2013 12:09
fajny pomysł
wiola333 22.03.2013 09:45
bardzo smaczny przepis
IwonaDD 22.03.2013 08:41
z pasztetową nie jadłam,ale ciekawe połaczenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak