Przepis i sposób przygotowania na: Panierowane kanie w marynacie
Z wody, octu i pozostałych składników przygotować zalewę, doprawić do smaku. Gorącą zalać słoiki, dobrze zakręcić i pasteryzować ok. 20 min.
kanie | 3-4 szt |
cebula biała | 1 szt |
mąka | |
jajko | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej do smażenia | |
woda | 1/2 l |
ocet winny | 1/4 szklanki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3-4 szt |
ziele angielskie | 3-5 szt |
Gorczyca biała cała Prymat | 3/4 łyżeczki |
sól | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: