panga smażona

panga smażona

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety z pangi

    6 szt.
  • jajko

    2 szt.
  • bułka tarta pikantna

    4 łyżki
  • olej do smażenia

    100 ml.
  • Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat

    2 łyzki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę oprószyć przyprawą do ryb, panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z dwóch stron.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Krystyna32 18.04.2011 07:29
extra
mamusia1 17.11.2010 18:40
smaczna i zdrowa!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat