Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

paluszki rybne

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 60-100 dag
Kucharek przyprawa uniwersalna
pieprz
sok z cytryny
majeranek
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: paluszki rybne

Kroki postępowania

1
Dowolne filety rybne (np.panga, miruna, mintaj itd.) kroję w szersze paski. Skrapiam sokiem z cytryny i przyprawiam.
Krok 1 - paluszki rybne foto
2
Moczę w roztrzepanym jajku.
Krok 2 - paluszki rybne foto
3
Następnie obtaczam w bułce tartej.
Krok 3 - paluszki rybne foto
4
Smażę na oleju.
Krok 4 - paluszki rybne foto
5
Smacznego :)
Krok 5 - paluszki rybne foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 08.03.2016 06:59
ciekawe danie
Jagódka77 08.11.2014 14:13
dawno nie jadłam ryby, ta wygląda pysznie
agnieszka214 01.08.2014 17:36
rybka jest smaczna w kazdej postaci
magdziorka6 01.08.2014 15:08
smaczne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak