Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluchy czosnkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka paluch 2 szt
czosnek 2 ząbki
masło 2 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Paluchy czosnkowe

Paluchy nacinamy wzdłuż. Masło łączymy z przeciśniętym czosnkiem. W miejscu nacięcia smarujemy przygotowanym masłem czosnkowym. Zapiekamy w piekarniku, aby były chrupiące

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Madziela 22.02.2015 10:24
i tego właśnie szukałam !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak