Paluchy barszczuchy:)

Paluchy barszczuchy:)

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • drożdże

    4dkg.
  • mąka

    4szkl.
  • żółtko jajek

    4
  • margaryna

    1
  • śmietana

    pół szklanki
  • sól

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Paluchy barszczuchy:)

Zsiekać nożem.Zagnieść ciasto,rozwałkować placek na ok.0,5cm.Posmarować jajkiem roztrzepanym,posypac żółtym startym serem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat