Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Omlet z fasolką szparagową

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 szt
mąka pszenna 3 łyżki
sól i pieprz
fasolka szparagowa 10 dkg
ser żółty 5 dkg
szczypiorek posiekany

Przepis i sposób przygotowania na: Omlet z fasolką szparagową

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie. Jajka zmiksować, wymieszać z mąką, doprawić. Wylać na rozgrzaną patelnię, kiedy spód się zrumieni, odwrócić, wyłożyć fasolkę, posypać serem żółtym, złożyć i obsmażyć z obu stron. Przed podaniem posypać szczypiorkiem. Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 01.10.2015 10:21
świetnie wygląda :)
Ola1young 17.09.2015 14:20
fajne śniadanko :)
Pani Domu 17.09.2015 12:18
smaczny omlet
gosia56 17.09.2015 08:36
na pewno pyszny omlecik;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak