Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Okoń w cebuli

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

okoń 1 szt
cebula biała 1-2 szt
czosnek 2-3 ząbki
natka pietruszki 2-3 gałazki
olej do smażenia
masło do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Okoń w cebuli

Rybę oczyścić, odciać głowę oraz płetwy, umyći osuszyć. Cebulę i czosnek pokroić w plasterki. Obłożyć rybę cebulą, czosnkiem i pietruszka oraz nafaszerować w środku i odstawićna godzinę. Po tym czasie posolić i usmażyć na złoty kolor na mieszance oleju i masła. Podawać z ulubionymi dodatkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Janina 26.04.2014 21:57
Smaczna rybka;)
Aleksandra/Olcia 26.04.2014 20:00
super rybka
pajbek 26.04.2014 19:58
Pysznie wygląda :-)
Aannkaa82 26.04.2014 19:49
ZApomniałam napisać żę rybę należy smażyć razem z cebulką.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak