Przepis i sposób przygotowania na: Ogórki nadziewane mięsem
Kroki postępowania
Do sosu wlewamy wymieszaną z mąką śmietanę dodajemy koperek i doprawiamy jeżeli trzeba .
Do sosu wkładamy ponownie ogórki i jeszcze chwilę podgrzewamy .
POLECAM!!!!
mięso mielone wieprzowe | 20 dkg |
cebula biała | 1 szt |
jajko | 1 szt |
marchewka | 1 szt |
koper świeży | |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
kasza manna | 1-2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1-2 łyżki |
ogórek gruntowy | 4-5 szt |
bulion | 1-2 szklanki |
sól do smaku | |
pieprz | |
koper świeży | |
śmietana 12% | 1 szklanka |
mąka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: