Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

odórkowa z ryżem i kaszą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

przecier ogórkowy 1 szt
kasza 2 woreczki
marchew 2 szt
pietruszka 1 szt
seler 1 szt
bulion drobiowy 1,5 litra
ryż 2 (ugotowany na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: odórkowa z ryżem i kaszą

warzywa ugotować w bulionie, dodać przecier ogórkowy, ugotowany ryż i kaszę można jeszcze zabielić. Ze względu na męża dodaje jeszcze dwie pokrojone piersi

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 06.11.2013 16:20
a poza tym może napiszesz ile gotować, czy warzywa całe mają pływać w niej, czy doprawić czymś ? strasznie lakoniczny wpis
SmacznaPyza 06.11.2013 16:19
Natalia, spróbuj edytować przepis i poprawić nazwę bo zupa "odórkowa" jakoś nieładnie pachnie :)
Renata9 06.11.2013 15:16
Natalia, edytuj sobie przepis, bo w nazwie wkradła się literówka
Renata9 06.11.2013 15:15
połączenie ryżu i kaszy ,nigdy tak nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak