Przepis i sposób przygotowania na: Odchudzona szarlotka
Kroki postępowania
Szarlotkę wkładamy do nagrzanego piekarnika. Pieczemy ją około 45- 50 minut w 180°C.
Po wyjęciu studzimy ją i podajemy.
mąka orkiszowa | 550 gram, jasna |
ksylitol | 3/4 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
żółtko jajek | 3 sztuki |
margaryna | 250 gram |
proszek do pieczenia | 2,5 łyżeczki |
cynamon Prymat | do posypania jabłek |
jabłka | na nadzienie, według uznania |
kasza manna | do posypania ciasta |
cukier puder | do podania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: