Przepis i sposób przygotowania na: Napoleonka
Masło ucieramy dodając po troszku zimnej masy.
Krakersy wykładamy na blaszkę, na to pół masy, znowu krakersy, drugą część masy i kończymy krakersami.
Wstawiamy do lodówki na oko 2 godziny.
żółtko jajek | 4 szt |
budyń śmietankowy | 1 szt |
Kasia | 1,5 kostki |
mleko | 5 szkl |
mąka pszenna | 3/4 szkl |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
cukier | 1 szkl |
cukier waniliowy | 1 szt |
krakersy | 2 opakowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: