Składniki:
farsz
mięso wołowe | 60 dag (gotowane) |
cebula | 1 duża |
pieczarki | 5 szt |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia |
naleśniki
jajko | 4 |
mąka pszenna | 1 szkl |
mleko | 1 szkl |
woda | 1 szkl |
sól | |
kurkuma | 1/2 łyżeczki |
mięso wołowe | 60 dag (gotowane) |
cebula | 1 duża |
pieczarki | 5 szt |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia |
jajko | 4 |
mąka pszenna | 1 szkl |
mleko | 1 szkl |
woda | 1 szkl |
sól | |
kurkuma | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: