nadziewane filety z soli

nadziewane filety z soli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety z Soli

    4 szt
  • sok z cytryny

    1 łyżeczka
  • oliwa

    1 łyżka
  • masło

    1 łyżka
  • płatki migdałowe

    50 gram
  • Farsz:

  • twarożek

    20 dkg
  • czosnek

    1 ząbek
  • koperek

    1 łyżka
  • sól

    1/2 łyżeczki
  • pieprz

    1/2 łyżeczki
  • bazylia

    1 łyżka
  • cebula

    3 łyżki
  • parmezan

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety posypujemy solą i skrapiamy sokiem z cytryny.Czosnek rozcieramy z solą i pieprzem i miksujemy z bazylią,koperkiem,cebulą twarogiem i parmezanem na gładką masę.Filety smarujemy masą i zwijamy w rulon.Żaroodporny piekarnik smarujemy masłem układamy ruloniki skrapiamy je oliwą i posypujemy migdałami,wstawiamy do nagrzanego do 200 stopni piekarnika i pieczemy 25 min.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Margo1

21.12.2013 15:22
też już tak robiłam

Andysz

25.04.2012 21:41
fajny przepis;))

Daria14

04.04.2011 16:08
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat