Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie do kulebiaka drożdżowego (kapusta i grzyby)

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 750 g
pieczarki 150 g
smalec 20 g
cebula 1
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie do kulebiaka drożdżowego (kapusta i grzyby)

Pokrojoną kapustę udusić. Grzyby po ugotowani drobno posiekać, dodać do kapusty razem z podsmażoną a smalcu cebulą, doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak