Na zimno: Mini kanapeczki z pastą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

  Przepis doceniony przez Doradcę Smaku
Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • słone, kruche korpusy

    1 opakowanie
  • twaróg Prezydent

    250 g
  • łosoś wędzony

    300 g
  • Koperek suszony Prymat

  • Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

    do smaku
  • Pieprz biały mielony Prymat

    do smaku
  • świeży koper

  • Przyprawa do ryb z nutą cytryny Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Łososia pokroić na mniejsze kawałki i zblendować na aksamitną masę z serkiem. Dodać do smaku Sól morską, Pieprz biały, Przyprawę do ryb z nutą cytryny i Koperek Prymat. Przełożyć do korpusów za pomocą szprycy postępując wierzch szczyptą pieprzu cytrynowego i świeżym koperkiem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (17)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
jejkuchnia 23.03.2018 07:59
Fajne. :)
bietka 27.12.2017 11:48
Na pewno bardzo smaczne :)
AsiaaK 01.03.2017 23:16
Pysznie wyglądają!
BOSS75 19.02.2017 16:41
muszę spróbować zrobić :)
MonikaW 13.01.2017 07:52
Pysznie i prosto
ALAGOR 07.01.2017 14:38
Świetna przekąska.
MonikaW 24.09.2016 10:35
ślicznie to wygląda
IZABELA29 12.08.2016 11:48
pyszna przystawka
Ola1984 23.07.2016 22:44
Uwielbiam łososia ;) Idealna przekąska dla mnie :)
kloruś 23.07.2016 08:13
chętnie bym skosztowała!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat