Na zimno: Mini kanapeczki z pastą

Na zimno: Mini kanapeczki z pastą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

  Przepis doceniony przez Doradcę Smaku
smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • słone, kruche korpusy

    1 opakowanie
  • twaróg Prezydent

    250 g
  • łosoś wędzony

    300 g
  • koperek Prymat

  • sól morska

    do smaku
  • pieprz biały Prymat

    do smaku
  • świeży koper

  • Przyprawa do ryb z nutą cytryny

Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Łososia pokroić na mniejsze kawałki i zblendować na aksamitną masę z serkiem. Dodać do smaku Sól morską, Pieprz biały, Przyprawę do ryb z nutą cytryny i Koperek Prymat. Przełożyć do korpusów za pomocą szprycy postępując wierzch szczyptą pieprzu cytrynowego i świeżym koperkiem.

Aktualności

Komentarze (17)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

jejkuchnia

23.03.2018 07:59
Fajne. :)

bietka

27.12.2017 11:48
Na pewno bardzo smaczne :)

AsiaaK

01.03.2017 23:16
Pysznie wyglądają!

BOSS75

19.02.2017 16:41
muszę spróbować zrobić :)

MonikaW

13.01.2017 07:52
Pysznie i prosto

ALAGOR

07.01.2017 14:38
Świetna przekąska.

MonikaW

24.09.2016 10:35
ślicznie to wygląda

IZABELA29

12.08.2016 11:48
pyszna przystawka

Ola1984

23.07.2016 22:44
Uwielbiam łososia ;) Idealna przekąska dla mnie :)

kloruś

23.07.2016 08:13
chętnie bym skosztowała!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat