na obiadek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • paluszki rybne

    10 sztuk
  • ziemniaki wg uznania

  • olej

  • kapusta kwaszona

  • cukier

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

paluszki smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju. ziemniaki obieramy kroimy w plastry a następnie paseczki i smażmy na głębokim oleju. kiedy będą gotowe wyjmujemy i solimy. kapuste odciskamy i wkładamy do miseczki następnie dodajemy cukier pieprz oraz sól do smaku. podajemy wszystko na obiad

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat