Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Musztardowy filet w sezamie

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Lista składników

filet z kurczaka 1 szt
sezam do panierowania

marynata

musztarda 1 łyżka
miód płynny 1 łyżeczka
pietruszka zielona 1 łyżka
czosnek 3 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: Musztardowy filet w sezamie

Fileta przekroić na dwa kotlety i lekko rozbić. Składniki marynaty wymieszać i natrzeć nimi kurczaka. Odstawić na 20-30 minut, a następnie panierować w sezamie i smażyć z obu stron na złoty kolor. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edith85 04.10.2015 20:10
ale pysznosci
Czarnula666 04.10.2015 17:03
Napewno skorzystam z przepisu :-) Wygląda super
bietka 03.10.2015 21:47
Filet w sezamie jest bardzo smaczny :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak