Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Musztarda pomidorowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pomidory 2 kg
cebula biała 1 szt.
cukier 16 dag
ocet 1/2 szklanki
musztarda 1/2 szklanki
sól 1 łyżeczka
pieprz do smaku
Imbir mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Musztarda pomidorowa

Wykonanie:
Pomidory opłukać i pokroić. Następnie rozgotować z posiekaną cebulą i pozostałymi składnikami. Lekko przestudzony sos zmiksować i wysmażyć do konsystencji powidła. Przelać do słoiczków i podawać do mięs, jajek, wędlin itp.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 29.07.2016 20:43
ciekawy pomysł
Mniam 27.07.2016 11:00
Robię coś podobnego i bardzo mi ten sos smakuje :)
gosia56 27.07.2016 10:23
super przepis;)
ben-ka 27.07.2016 09:08
Dla mnie, to nowość.
Jolcia_90 27.07.2016 00:59
ciekawy przepis, pierwszy raz z takim się spotkałam
Franciszek 27.07.2016 00:30
ciekawa musztarda
Łukasz15 26.07.2016 22:28
Ciekawy pomysł
gosia1988 26.07.2016 21:41
Ciekawy przepis
Stenka 26.07.2016 20:57
ciekawa propozycja
Madzai 26.07.2016 20:42
Bardzo ciekawe :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak