Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus z wątróbki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Wątróba (z kurczaka) 25 dag
seler korzeniowy 25 dag
koniak 2 łyżki
cebula 10 dag
białko 2
majeranek
sól
pieprz
olej 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Mus z wątróbki

Wątróbke zalać zimną wodą i odstawić na 30 min .Ugotować drobno posiekany seler .Wątróbke osuszyć i usmarzyć wraz z drobno posiekaną cebulą .Całość wymieszać z selerem ,koniakiem i przyprawami dodać białka i wymieszać .Schłodzić

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 23.06.2013 12:27
A ten mus do czego się nadaje ?
marzencia2007 27.04.2013 17:29
nigdy nie jadłam, ale ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak