Mus z dżemu

Mus z dżemu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • białko

    2 szt
  • dżem

    2 łyzki
Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Mus z dżemu

Białka wraz z dżemem ubijać trzepaczką około 20 minut aż masa stanie się gęsta po ubiciu ułożyć masę w zgrabne kopczyki na szklanych talerzykach przybrać świeżymi owocami albo wiśniami z nalewki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat