Mus z dżemu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • białko

    2 szt
  • dżem

    2 łyzki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Białka wraz z dżemem ubijać trzepaczką około 20 minut aż masa stanie się gęsta po ubiciu ułożyć masę w zgrabne kopczyki na szklanych talerzykach przybrać świeżymi owocami albo wiśniami z nalewki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat