Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus rabarbarowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Pyszny mus z rabarbaru, 

Składniki:

Składniki:

rabarbar 1 kg
imbir 1 łyżka
miód 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Mus rabarbarowy

Rabarbar myjemy i tniemy na mniejsze kawałki. W rondelku rozpuszczamy miód. Dodajemy rabarbar i prażymy aż rabarbar zmięknie i puści soki. Dodajemy imbir i blendujemy. Mus przekładamy do słoiczka. Trzymamy w lodówce 2-3 dni lub zjadamy natychmiast.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak