Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus pomarańczowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomarańcza 2 szt
konfitura 6 łyżek
twaróg 250 g
śmietana kremówka 8 łyżek
cukier 2 łyżki
kiwi

Przepis i sposób przygotowania na: Mus pomarańczowy

Z 1 pomarańczy wyciśnij sok.Tłusty twaróg zmiksuj ze śmietaną,konfiturą pomarańczową,cukrem i sokiem z pomarańczy.Drugą pomarańczę podziel na cząstki,obierz z białych błonek..Kiwi pokrój w plasterki.Owoce delikatnie wymieszaj z musem.Podawaj w pucharkach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak