Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus jabłkowy na słono do mięs

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 1 łyżka
sól do smaku
majeranek 1 łyżeczka
jabłko winne 1/2 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Mus jabłkowy na słono do mięs

Jabłka rozgotowujemy na miękko w niewielkiej ilości wody, odparowujemy. Przecieramy przez sito, dodajmy masło i majeranek, solimy do smaku mieszamy dokładnie. Doskonałe do pieczeni wieprzowej.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 12.10.2013 10:30
bardzo ciekawa propozycja
Stenka 14.09.2012 19:11
ciakawa jestem smaku
parysek10 21.08.2012 21:25
dobry

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak