Mus jabłkowy na słono do mięs

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    1 łyżka
  • sól do smaku

  • majeranek

    1 łyżeczka
  • jabłko winne

    1/2 kilka szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłka rozgotowujemy na miękko w niewielkiej ilości wody, odparowujemy. Przecieramy przez sito, dodajmy masło i majeranek, solimy do smaku mieszamy dokładnie. Doskonałe do pieczeni wieprzowej.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ada-Gaba 12.10.2013 10:30
bardzo ciekawa propozycja
Stenka 14.09.2012 19:11
ciakawa jestem smaku
parysek10 21.08.2012 21:25
dobry

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat