Przepis i sposób przygotowania na: Motylki korzenno-pomarańczowe
Kroki postępowania








mąka pszenna | 30 dag |
miód prawdziwy | 0,5 szkl |
jajko | 1 szt |
masło | 10 dag |
rum | 1 łyżka |
skórka z pomarańczy | 1 łyżeczka |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 2,5 łyżki |
Soda oczyszczona Prymat | 0,5 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier puder | 2 łyżki |
śmietana gęsta | 2 łyżki |
kakao | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: