Składniki:
duże opakowanie krakersów | 2 szt |
wiórki kokosowe | 20 dag |
cukier wanilinowy | 1 szt |
mleko | 1/2 l |
żółtko jajek | 2 szt |
margaryna | 25 dag |
cukier | 3/4 szkl |
mąka | 2 łyżki |
budyń waniliowy | 1 szt |
duże opakowanie krakersów | 2 szt |
wiórki kokosowe | 20 dag |
cukier wanilinowy | 1 szt |
mleko | 1/2 l |
żółtko jajek | 2 szt |
margaryna | 25 dag |
cukier | 3/4 szkl |
mąka | 2 łyżki |
budyń waniliowy | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: