Składniki:
wiórki kokosowe | 200 g |
cukier waniliowy | 1 op. |
mleko | 1/2 l |
żółtko jajek | 2 szt |
margaryna | 250 g |
cukier | 1/2 szkl |
mąka pszenna | 2 łyżki |
budyń waniliowy | 2 op. |
krakersy | 3 op. |
wiórki kokosowe | 200 g |
cukier waniliowy | 1 op. |
mleko | 1/2 l |
żółtko jajek | 2 szt |
margaryna | 250 g |
cukier | 1/2 szkl |
mąka pszenna | 2 łyżki |
budyń waniliowy | 2 op. |
krakersy | 3 op. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: