Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Moja domowa bruschetta

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło czosnkowe 2 łyżeczki
pomidor 2
cebula czerwona 1
pesto
sól
pieprz
bułka 2 ziołowa

Przepis i sposób przygotowania na: Moja domowa bruschetta

Bułki przekroiłem na pół, następnie posmarowałem masłem i wstawiłem do piekarnika na 10 minut. w tym czasie pomidory obieramy ze skórki i kroimy w grubszą kostkę, czerwoną cebulę po obraniu kroimy w drobną kostkę. warzywa przekładam do miseczki, solę i pieprzę do smaku - mieszam. Na gorące bułki układamy sałatkę z pomidorów i na całość kładziemy nieco zielonego pesto. jemy póki gorące. (powstają nam 4 porcje)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ONY_za_kare 09.09.2013 12:15
fajna grzaneczka
caralajna 31.12.2012 07:47
świetna
misia53 17.12.2012 21:32
posmakowałabym
jozefinach 29.11.2012 09:53
Uwielbiam.
Poison1988 28.11.2012 17:19
ale smakowity widok :)
Kekerboom 22.11.2012 10:31
super ;) explozja smaków ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak