Przepis i sposób przygotowania na: Mocno orzechowe ciasto
Kroki postępowania










jajko |
7 szt
|
margaryna |
1/2 kostki
|
cukier |
7 łyżek
|
mąka pszenna |
5 łyżek
|
orzechy włoskie |
1 1/2 szkl
|
proszek do pieczenia |
2 łyżeczki
|
margaryna |
1 szt
|
mleko |
3 szkl
|
cukier |
3/4 szkl
|
orzechy włoskie |
1 szkl
|
mąka pszenna |
3 łyżki
|
mąka ziemniaczana |
3 łyżki
|
żółtko jajek |
2 szt
|
orzechy włoskie |
250 g
|
margaryna |
1/2 szt
|
miód |
1 łyżka
|
cukier |
4 łyżki
|
margaryna |
50 g
|
mleko |
3 łyżki
|
mleko w proszku |
4 łyżki
|
cukier |
2 łyżki
|
rurki z kremem orzechowe |
1 op
|
orzeszki ziemne |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: