MLeko na przeziebienie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mleko

    1 szkl
  • masło

    1 łyżeczka
  • miód

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mleko podgrzewamy i rozpuszczamy w nim masło.
Studzimy d temperatury ok 40 st i wtedy rozpuszczamy w mleku miód.
Podajemy natychmiast.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
dorota20w 08.08.2013 12:52
zgadzam się
andzia123 13.07.2012 15:53
super zdrowe
dorota20w 17.12.2011 18:58
ja też :)
Ewa95 16.12.2011 14:54
polecam ;)
Ewa95 16.12.2011 14:52
polecam ;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat