Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mizeria z rzodkiewką i koperkiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ogórek zielony 200-250 g
rzodkiewka 4-5 szt
koperek 5 gałązek
sól i pieprz do smaku
kwaśna śmietana 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Mizeria z rzodkiewką i koperkiem

Ogórek zielony obieramy ze skórki, ścieramy na plasterki, przekładamy do miski, solimy i odstawiamy na kwadrans. Odlewamy uzyskany sok z ogórków. Rzodkiewki myjemy, ścieramy na tarce na cieniutkie plasterki, dodajemy do ogórków. Koperek siekamy, dodajemy do pozostałych składników - mieszamy. Dodajemy 200 g kwaśnej śmietany, doprawiamy solą i pieprzem - mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 20.05.2015 15:47
bardzo lubię i często robię
Grazyna0211 09.05.2015 21:33
prosty a jak smaczny dodatek
Bernadeta1 09.05.2015 20:19
smaczny dodatek do obiadu
Smaczna_B 09.05.2015 15:59
ślicznie podane
jasiek 09.05.2015 12:35
fajny pomysł z dodaniem rzodkiewki
Czyki 09.05.2015 12:25
lubię takie dodatki:)
pestka 09.05.2015 11:45
smaczny dodatek do obiadu
asiczekz 09.05.2015 11:29
mmm, klasyczne a jakie pyszne
Franciszek 09.05.2015 09:57
Dobry pomysł
Sroczka 09.05.2015 09:39
Lubię takie dodatki do obiadu.
Gracer 09.05.2015 09:21
Fajny pomysł na dodatek do obiadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak