miruna z masłem i koperkiem

miruna z masłem i koperkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z miruny

    4 szt
  • masło

  • koperek

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - miruna z masłem i koperkiem foto
Filety kroimy na pół, solimy i pieprzymy. Smarujemy masłem o jednej stronie i posypujemy koperkiem.
Krok 2 - miruna z masłem i koperkiem foto
Składamy dwie ryby do siebie, stroną posmarowaną masłem i zawijamy w folię.
Krok 3 - miruna z masłem i koperkiem foto
Na patelnię nalewamy odrobinę wody, układamy ryby i dusimy przez około 30 min.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

owca441

22.08.2012 21:08
bombowa rybka

teresa18

22.08.2012 20:54
przepyszna rybka

kuklik

20.08.2012 10:45
ciekawa

kuklik

20.08.2012 10:45
ciekawa

adelajda

18.08.2012 20:34
uwielbiam rybki !

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat