Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

miruna z masłem i koperkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z miruny 4 szt
masło
koperek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: miruna z masłem i koperkiem

Kroki postępowania

1
Filety kroimy na pół, solimy i pieprzymy. Smarujemy masłem o jednej stronie i posypujemy koperkiem.
Krok 1 - miruna z masłem i koperkiem foto
2
Składamy dwie ryby do siebie, stroną posmarowaną masłem i zawijamy w folię.
Krok 2 - miruna z masłem i koperkiem foto
3
Na patelnię nalewamy odrobinę wody, układamy ryby i dusimy przez około 30 min.
Krok 3 - miruna z masłem i koperkiem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

owca441 22.08.2012 21:08
bombowa rybka
teresa18 22.08.2012 20:54
przepyszna rybka
kuklik 20.08.2012 10:45
ciekawa
kuklik 20.08.2012 10:45
ciekawa
adelajda 18.08.2012 20:34
uwielbiam rybki !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak