Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Miruna smażona

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z miruny 70 dag
jajko 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat 10 dag
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta
sól 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Miruna smażona

Kroki postępowania

1
Rybę rozmrażamy
Krok 1 - Miruna smażona foto
2
Najlepiej to zrobić zanurzając ją w wodzie
Krok 2 - Miruna smażona foto
3
Następnie panierujemy w jajku
Krok 3 - Miruna smażona foto
4
Następnie w bułce. I smażymy na złoty kolor
Krok 4 - Miruna smażona foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak