Miruna opiekana

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

Ma ciasto

  • jajko

    1 sztuka
  • mąka pszenna

    5 łyżek
  • mleko

    100 ml
  • Sól ziołowa jodowana Prymat

    duża szczypta

Lista składników

  • filet z miruny

    300 gram
  • Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat

    do posypania
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filet z miruny odmrozić i posypać przyprawą do ryb. Pozostawić na kilka minut.Z mleka, jajka, mąki i soli przygotować gęste ciasto naleśnikowe. Filet obtoczyć w cieście i smażyć na patelni z dwóch stron.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Janina 05.11.2014 12:17
Fajna rybka;)
ice cubes 04.11.2014 23:14
dobry obiad :)
olyabuziaczek 04.11.2014 22:06
uwielbiam ryby

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat