Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
filet z miruny
300 g -
szałwia
10 listków -
oliwa
2 łyżeczki -
Pieprz kolorowy Prymat w młynku
1/2 łyżeczki -
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
1 łyżeczka -
sok z cytryny
1 łyżka -
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
1/2 łyżeczki
Przepis i sposób przygotowania Miruna grillowana z szałwią
Wyjąć i przełożyć na rozgrzaną patelnię grillową , obłożyć listkami szałwii i grillować około 3-4 minuty i odwrócić na drugą stronę .
Komentarze (0)
Nie masz konta? Zarejestruj się