Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Miodowo-musztardowa marynata do karkówki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

miód 3 łyżki
Musztarda sarepska Prymat 2 łyżki
ketchup pikantny 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Miodowo-musztardowa marynata do karkówki

Musztardę, miód i ketchup dodać do miseczki i dokładnie wymieszać.
Do przygotowanej marynaty należy włożyć mięso na najlepiej 24 godziny.
Przechowywać w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak