Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mintaj

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mintaj mrożony 2 płaty
jajko 1 szt.
mąka pszenna do panierki
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierki
olej do smażenia
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Mintaj

Płaty należy rozmrozić.Jajko roztrzepać.Dodać do niego przyprawy.Rybę opanierować w mące,jajku i bułce tartej.Smażyć na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dianix 06.03.2013 20:44
rybka-pysznie
TEtalicha 05.03.2013 09:13
i do kapustki
kasiek 03.02.2013 13:46
bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak