mięso z ketchupem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso wieprzowe bez kości

    0,4 dag
  • cebula biała

    2 sztuka
  • sól

  • pieprz

  • Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat

    1 opakowanie
  • worek do pieczenia

  • ketchup

    5-6 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso wieprzowe (ja używam takie jak na mięso duszone) kroimy w drobna kostkę, posypujemy przyprawa do mięsa sola oraz pieprzem, cebule kroimy w talarki, mięso i cebule umieszczamy w worku do pieczenia dodajemy ok 5-6 łyżek stołowych ketchupy, pieczemy w tem 180 stopni przez ok 90 min

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
miki47 19.09.2013 11:08
bardzo smaczne, daję smacznie
SylwiaMagdaSabin 19.09.2013 10:34
ciekawe nawet
sylwia_mc 19.09.2013 09:31
Ciekawy przepis
Paolcia 19.09.2013 08:36
super przepis :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat