Składniki:
polędiwca wieprzowa | 25 dag |
cebula biała | 2 szt |
cebula czerwona | 2 szt |
śmietana | 100 ml |
czosnek | 1 ząbek |
masło | 1 łyżeczka |
ziele angielskie | 1 kulka |
pieprz | |
sól | |
bulion | 1 kostka |
polędiwca wieprzowa | 25 dag |
cebula biała | 2 szt |
cebula czerwona | 2 szt |
śmietana | 100 ml |
czosnek | 1 ząbek |
masło | 1 łyżeczka |
ziele angielskie | 1 kulka |
pieprz | |
sól | |
bulion | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: