Składniki:
mięso | 500 g |
woda | 1,5-2 l |
śmietana | 200 ml |
koperek | 1 garść |
cebula | 1 szt |
por | 2-3 cm |
Kucharek przyprawa do potraw | |
pieprz, sól | |
mąka | |
olej do smażenia | |
bulion | 1 kostka |
mięso | 500 g |
woda | 1,5-2 l |
śmietana | 200 ml |
koperek | 1 garść |
cebula | 1 szt |
por | 2-3 cm |
Kucharek przyprawa do potraw | |
pieprz, sól | |
mąka | |
olej do smażenia | |
bulion | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: