Przepis i sposób przygotowania na: Mielone zapiekane z tymiankiem
Kroki postępowania
Smacznego :)
pieczarki | 120 g |
śmietana 30% | 50 ml |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
olej rzepakowy | 2 łyżki |
sos sojowy | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | ½ łyżeczki |
białko | 1 szt. |
cebula | 1 szt. |
czosnek | 2 ząbki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
karkówka | 400 bez kości |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: