Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z suszonymi pomidorami i kaparami.
2.Z masy mięsnej formujemy kotlety i obtaczamy w bułce tartej.
3.Przygotowane kotlety mielone smażymy na rozgrzanym oleju,do miękkości i zrumienienia.
szynka wieprzowa | 50 dag |
jajko | 1 sztuka |
bułka namoczona w mleku | 1 sztuka |
sól i pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | kilka łyżek |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | |
kapary całe Smak | 3 łyżki |
suszone pomidory | 5 sztuk |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: